top of page
39934416-BA6C-431D-A8F3-057D9D1753BA.jpeg

Hi There

Als je in het centrum van Gouda bent kun je niet om Flossy heen! Ons prachtige pand uit 1854 met lentebloesem boom is dé eyecatcher van de Goudse binnenstad. 

​Écht Flossy!

Bloemen & koffie, dat is écht Flossy! Op de eerste etage staan bistrostoeltjes en marmeren tafels waar koffie gedronken kan worden. Ook serveren we taart van patisserie Waldo uit Amsterdam. Op de overige verdiepingen vind je zijden bloemen, verse bloemen en interieur accessoires. Door het hele pand staan (kunst) planten, ook in het koffiegedeelte en alles wat je ziet is te koop. Buiten worden ook verse bloemen uitgestald en er is een terras aan de Blauwstraatzijde.

Over ons

Mariëtte (rechts) is hét brein achter Flossy! Het oorspronkelijke plan om een boetiekhotel te openen ging niet door vanwege de coronacrisis. “Er komen maar heel weinig toeristen naar Gouda momenteel, dus het plan was niet meer haalbaar”, vertelt Mariëtte. “Ik gaf mezelf één dag om daar heel hard van te balen, maar diezelfde avond nog had ik deze nieuwe invulling bedacht. Dat werd dus een bloemenwinkel met koffiebar en daar ben ik eigenlijk veel blijer mee. Dit past beter bij mij. Wanneer Flossy haar deuren opent in mei 2021 is het vanaf het begin een goud(a) succes!

Eline (links) is vanaf het begin onderdeel van het meubilair (coffee-addict). Mariëtte en Eline komen in contact en van goede
ideeën worden echte plannen gemaakt. Eline haar expertise ligt in de Digitale Marketing en E-commerce. In juli 2021 ontstaat het idee van samenwerking en op 13 mei 2022 ziet Flossy.nl het levenslicht - een aanvulling op de al bestaande prachtige en succesvolle winkel van Mariëtte. 

Wil jij weten wat Flossy.nl gaat doen? Dat is nog een verrassing! Via onze nieuwsbrief tellen we af tot de lancering!

flossy-20221024_0122.jpg
bottom of page